Kosár

Garett Beauty Smile Connect fogfehérítő lámpa
Garett Beauty Smile Connect fogfehérítő lámpa
Garett Beauty Smile Connect fogfehérítő lámpa
Garett Beauty Smile Connect fogfehérítő lámpa
Garett Beauty Smile Connect fogfehérítő lámpa

Garett Beauty Smile Connect fogfehérítő lámpa (SMILE_CONNECT)

Márka: GARETT ELECTRONICS

Bruttó
9 900 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: SMILE_CONNECT

EAN: 5903246289466

Leírás

Termékinformációk:

- A szép mosolynak nem feltétlenül kell valóra válnia
Még akkor is, ha szereti a kávét, teát, vörösbort vagy más fogakat színező italokat. Még akkor is, ha sárga árnyalatukat az életkor vagy a dohányzás okozza. A Garett Beauty Smile Connect fogfehérítő lámpája segít visszanyerni az öröm szabad kifejezésének lehetőségét. Ez egy modern, biztonságos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy otthon a fogzománcot néhány tónusig megvilágítsa. A LED fehérítő lámpával ellátott készletben mindent megkap, amire szüksége van egy 14 napos kezelés elvégzéséhez. Nem kell ülni a fogorvosi székben és sokkal olcsóbban, mint az irodában!

- A fogfehérítés teljes sora
A Beauty Smile Connect nemcsak egy fogfehérítő lámpa, hanem egy teljes fehérítő készlet. A dobozban megtalálja többek között : 3 olyan applikátor, amely biztonságos összetételű (hidrogén-peroxid nélküli) speciális gélt és árnyék sablont tartalmaz, amelyek segítenek a kezelés hatásainak felmérésében. A kényelmes kefe megkönnyíti a lámpába integrált szilikon fedésben való szétosztást. A kezelés 14 napig tart. Napi körülbelül egy tucat perc elegendő ahhoz, hogy eltávolítsa a fogak csúnya megjelenéséért felelős elszíneződést.

- Tápellátás telefonhoz csatlakoztatással
A Beauty Smile Connect használatakor nem kell aggódnia az aljzathoz való hozzáférés miatt. A készülék tápellátását a telefonhoz való csatlakozás biztosítja. Egyetlen kezelés 16 percet vesz igénybe, és nem igényel jelentős mennyiségű energiát. A dobozban megtalálhatók az iPhone-okhoz (Lightning típusú) és az Android-telefonokhoz (USB-C) alkalmas csatlakozók. Ezért nem kell aggódnia további adapterek vagy kábelek miatt.

- Eltávolítja az életkorral összefüggő elszíneződéseket, valamint teát vagy kávét inni és dohányozni
Akár kávébarát, akár dohányos, szokásai befolyásolják a zománc megjelenését és a fogak színét. A kapott elszíneződés azonban eltávolítható. A Beauty Smile Connect otthoni fogfehérítő készlet segít megvilágítani a zománcot, és újra ragyogóvá teszi mosolyát. Még ha nem is akarja feladni ezeket az apró örömöket, a hatás több hónapig kitart.

- Gyors és biztonságos fogfehérítés
A Beauty Smile Connect teljes kezelése 14 napig tart. Mindössze 16 percre van szüksége a fogak fehérítéséhez minden nap. Ez az egyik leggyorsabb módszer a ragyogó mosolyra, anélkül, hogy otthagyná otthonát. Az utasítás szerint végrehajtott eljárás szintén teljesen biztonságos. Csak tegyen egy kis mennyiségű gélt a fogaira, csatlakoztassa a készüléket a telefonhoz, tegye a szájrészt a szájába és húzza meg. Amikor megnyomja a tápkábel egyik gombját, a fogfehérítő lámpa működni kezd, és 16 perc után automatikusan kikapcsol. A kék LED lámpa aktiválja a fehérítő gélt - ezért a hatások ilyen gyorsan észrevehetőek!

- A legjobb eredmény érdekében használja a Garett Smile Powder szénport a lámpa minden egyes használata előtt.

- A készülék automatikus kikapcsolása a kezelés után
A beépített időzítő biztosítja, hogy minden fogfehérítő kezelés pontosan úgy tartson, ahogy annak lennie kell. A Beauty Smile Connect automatikusan kikapcsol 16 perc expozíció után. Ezután csak távolítsa el a szájrészt, majd öblítse le vízzel, akárcsak a szája. A legjobb eredmény elérése érdekében az elkövetkező 30 percben ne egyen vagy igyon vizet kivéve. Ezért a házi fogfehérítési eljárást a legjobban este lehet elvégezni.

Adatlap

Alap szín Fehér
Típus Fogfehérítő lámpa