Kosár

LAMAX Duals1 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
LAMAX Duals1 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
LAMAX Duals1 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
LAMAX Duals1 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
LAMAX Duals1 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
LAMAX Duals1 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
LAMAX Duals1 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
LAMAX Duals1 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató

LAMAX Duals1 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató (LMXDU1)

Márka: LAMAX

Bruttó
16 473 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: LMXDU1

EAN: 8594175357042

Leírás

LAMAX Duals1 – Megduplázza a zenei élményt

Hegyezd a füled! A duális átalakítók dupla töltést küldenek a dobhártyáidra. Zúgó basszus, kristálytiszta magashangok, torzítás nélkül és extra tartományban. Ez az a hangzás, amely pillanatok alatt elnyeri a tetszésedet. Nem kell magadat audiofilnek nevezned ahhoz, hogy érzékeld, mennyivel jobban szól a LAMAX Duals1. Add hozzá az akár 28 órányi töltés nélküli zenehallgatást, vagy a luxusszínvonalú, nyitott készülékházas techy formatervet, és máris egyértelmű, hogy milyen vezeték nélküli fülhallgatót akarsz.

Pumpálj kétszer annyi zenét a LAMAX DualBeat® segítségével
Mi a poén a LAMAX DualBeat® technológiát használó duális átalakítóinkban? Mindegyik átalakító a saját hangspektrumáról gondoskodik. A vaskos mélyhangokhoz egyharmaddal könnyebb titánmembránt, a kristálytiszta közép- és magashangokhoz fokozott keménységű membránt használunk. A lejátszási listában szereplő egyes számok frekvenciájának tökéletes arányát az a LAMAX DualBeat® technológia szabályozza, amely a végső mixhez mindkét kimenetet közvetlenül a füledbe továbbítja. Ráadásul a Bluetooth 5.0 adatátviteli sebességét megnövelő aptX kodeknek köszönhetően kiváló vezeték nélküli minőségben.

28 óra áram nélkül? Semmi gond
A LAMAX Duals1 hihetetlen 7 órát bír ki egyetlen töltéssel, és még ekkor sem kell töltőt keresned. Csak helyezd vissza őket a tokba, amelyben további 21 órára elegendő energia vár. Dobd hát a fülhallgatókat a hátizsákba vagy a zsebedbe, és indulj, ahová csak akarsz. A dokkoló alumínium teste megbízhatóan védi őket, így útközben is safe&sound lesznek.

LAMAX topless
Ha van, mutasd meg! Ezért mutatjuk meg azt, ami egyedülálló benne, egy részben átlátszó készülékházban, és egyesítettük a dizájnt a hangzással. A LAMAX Duals1 segítségével hallani fogod a zenét, ugyanakkor a produkció mögött lévő két átalakítót is láthatod. Mindezt az ikonikus LAMAX-szín, a látható réz és a fülekbe illeszkedő kényelmes ergonómia egészíti ki. Tűnj ki a tömegből ezzel a minden tekintetben eredeti fülhallgatóval.


Tulajdonságok

Duális átalakítók
A szűziesen tiszta közép- és magashangokról fokozott keménységű grafén, míg a masszív és sötét basszusokról ultrakönnyű titán membrán gondoskodik. A két átalakító inverter kombinációjának köszönhetően olyan gazdag részleteket élvezhetsz ki, amelyekről korábban nem is tudtál.

LAMAX DualBeat® technológia
Nincs több kompromisszum! LAMAX DualBeat® technológiánk nem nyomja el a frekvenciákat. Éppen ellenkezőleg, megkülönbözteti a két átalakító alacsony, közepes és magas frekvenciáit, amelyeket tökéletes arányban kever hozzá az aktuális számhoz. 

Akár 28 óra zenehallgatás
Zenei maraton? A fülhallgató 7 órán át, a töltőtokkal pedig további 21 óráig bírja.

Vezeték nélküli aptX sound
Az aptX kodek növeli az átviteli sebességet, így az egyes számok vezeték nélkül a legjobb minőségben jutnak el a fülhallgatókba és a füleidbe.

Bluetooth 5.0 és automatikus párosítás
Csak kiveszed őket a tokból és már játszanak is. Az azonnali párosításnak köszönhetően pillanatok alatt megtalálja telefont. A Bluetooth 5.0 segítségével ezen felül akár 15 méteres távolságból is hallgathatod a zenéidet.

Dupla LAMAX BeatBass® élmény
Ha szereted az igazán erőteljes basszust, akkor tudd, hogy a kombinált dupla átalakítók és az alacsonyabb frekvenciákat felerősítő LAMAX BeatBass® technológia igazi basszus élményt garantálnak. 

Legújabb USB-C töltés
Egy kis tuningra van szükséged? A modern USB-C bemenetnek köszönhetően már másfél óra után jól leszel. 

Alumínium készülékház és akkuállapot kijelző
Fontos a megjelenés. Ezért csomagoltuk a dokkolót elegáns fényes  fedeles prémium alumíniumba. 4 LED jelzőfénnyel is elláttuk, amelyeknek köszönhetően egy szempillantás alatt kideríthető az akku töltöttségi állapotát. 

Fülhallgatón található kezelőszervek
Play/pause, léptetés, hívásfogadás A fülhallgatón lévő kezelőszerveknek köszönhetően a telefont gond nélkül egyszerűen a zsebedben hagyhatod.

Passzív zajszűrés
A speciálisan kialakított füldugós szerkezet kitölti a füleket, és elnyomja a környező zajokat. Ezért ahhoz, hogy minden részletet kiélvezhess, többé nem kell feltekerned a fülhallgató hangerejét.

Formázott szerkezeti kialakítás és 3 füldugó méret
Az ergonomikus kialakítás garantálja a kényelmet és a szükséges összpontosítást a munkára, a sportra vagy a jól megérdemelt pihenésre. Ráadásul a tőlünk kapott 3 különböző méretű füldugónak köszönhetően többé nem kell attól tartanod, hogy kiesne a fülhallgatód.

Hangvezérlés
A hangasszisztensek - például Siri vagy Google Assistant - segítségével mindent kéz nélkül is vezérelhetsz.

Nedvességgel és izzadsággal szemben ellenálló
A masszív szerkezeti kialakításnak és a gumi füldugóknak köszönhetően a fülhallgató ellenáll az izzadságnak és a nedvességnek. 
 

  • Vezeték nélküli fülhallgató dupla átalakítókkal
  • dual-drive
  • 7 óra üzemidő/1 feltöltéssel
  • összesen 28 óra üzemidő
  • AAC, SBC
  • aptX kodek
  • Bluetooth 5.0
  • akár 15 méter hatótáv
  • eredeti formaterv, tartós alumínium töltőtok akkuállapot jelzéssel
  • USB-C
  • hangsegéd támogatás
  • fülhallgatón található kezelőszervek

Adatlap

Bluetooth 5.0
Alap szín Fekete
Hatótávolság (max.) 15
Wireless Van
Bluetooth Van
Kapacitás 55
Típus True Wireless fülhallgató
Kompatibilitás Bluetooth eszköz;Mobiltelefon
Mikrofon elhelyezés Beépített
Súly 68
Frekvencia tartomány 20 - 20000 Hz
USB Type-C Van
Üzemidő 7
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Töltőtok Kapacitás 500

Hasonló termékek