Kosár

Paw Patrol World PS5 játékszoftver
Paw Patrol World PS5 játékszoftver
Paw Patrol World PS5 játékszoftver
Paw Patrol World PS5 játékszoftver
Paw Patrol World PS5 játékszoftver
Paw Patrol World PS5 játékszoftver

Paw Patrol World PS5 játékszoftver (5061005350298)

Márka: OUTRIGHT GAMES

Bruttó
14 229 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 5061005350298

EAN: 5061005350298

Leírás

Fedezd fel a PAW Patrol világát, mint még soha, egy szabadon bejárható 3D kalandban, ahol minden lehetséges! Játssz kedvenc kutyusodként, vezesd járműveidet és vess véget Humdinger polgármester szuper léghajós ámokfutásának. Élj át egy teljesen új történetet, TV sorozat inspirálta küldetésekkel, amik körbe vezetnek Kalandöbölben, Jake’ Mountain-en, a Dzsungelben, és Barkingburg-ön. Szabd személyre játékodat számtalan gyűjthető elemmel, mint például emote-ok, kutyus ruhák, jármű matricák, képeslap bélyegek, és műalkotások a Chickaletta Exhibition-höz. Ez a legjobb PAW Patrol játék egy, vagy két játékosnak!

Jellemzők

•    VILÁG MÉRETŰ MÓKA – Ments meg mindenkit Kalandöbölben, Jake’s Mountain-en, a Jungle-ben, és Barkingburg-ben.
•    SZAGOLJ KI GYŰJTHETŐ TÁRGYAKAT – Használd kutyus jutalom faladataid, hogy új kinézeteket, képeslap bélyegeket, emote-okat, jármű matricákat, és sok mást szerezhess.
•    JÁTSSZ, MENTS, FEDEZZ FEL – Tapasztald meg az új PAW Patrol történetet, TV-s visszatekintésekkel, továbbá extra küldetésekkel felfedezés közben találva.
•    MINDEN MANCSOT A FEDÉLZETRE – Játssz egyedül, vagy játsszatok ketten! Az összes PAW Patrol kutyust szabadon választhatjátok, köztük Chase, Skye, Marshall, és Everest, mindegyik saját egyedi képességeivel.

Adatlap

Platform PlayStation 5
Korhatár 3 év
Típus Játékszoftver
Család Paw Patrol World
Kiadás Standard
Műfaj Akció

Hasonló termékek